Laaturyhmät

We have divided our products into four quality groups. Each product is clearly marked which group it belongs. What the different quality groups is described below.

Performance

Products marked with "Performance" are included in our performance assortment. The products are intended for tuned cars or for those who want something better than the original.

Alkuperäinen

MapTun Parts Original är bildelar som Saab använde vid produktion av bilarna eller bildelar som säljs via Saabs auktoriserade återförsäljare. Vissa av delarna köps direkt från tillverkaren, och då samma tillverkare som sålde delarna till Saab. Bildelarna levereras med ett års garanti!

Uustuotanto

Produkterna i eftermarknadssegmentet kommer från andra leverantörer än de som producerar originaldelar till Saab, men produkterna är av motsvarande kvalité och är även testade av Maptun Parts för att fungera som en felfri ersättare till original.

Tillverkaren kan vara original leverantör till annan biltillverkare. Vi rekommenderar att du väljer en eftermarknadsprodukt om du inte är intresserad av att lägga ut fullt så mycket pengar som en originaldel kostar eller om det skulle uppstå svårigheter att få tag i originaldelar. Bildelarna levereras med ett års garanti!

Säästö-osa

Bildelar i ekonomi-segmentet lämpar sig främst till de bilar som kanske inte har så lång livslängd kvar men som ändå skulle kunna rulla ett större antal mil tack vare en billigare reparation. Delarna är inte av samma kvalité som Original eller Eftermarknad men fyller sin funktion och uppgift väl. Bildelarna levereras med ett års garanti!